Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι

Viber - είναι ελεύθεροι να επικοινωνούν. Καλέστε το κείμενο και ο καθένας, οπουδήποτε.
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Viber - είναι ελεύθεροι να επικοινωνούν. Καλέστε το κείμενο και ο καθένας, οπουδήποτε.

Viber - είναι ελεύθεροι να επικοινωνούν. Καλέστε το κείμενο και ο καθένας, οπουδήποτε. 6 Χρόνια, 8 Μήνες πριν #8002

  • roumel07
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Γενικός Συντονιστής
  • + [ karma ] ΡΕ ΧΑΜΕΝΑ
  • Δημοσιεύσεις: 1002
  • Κarma: 1212


* Δωρεάν κλήσεις με ποιότητα ήχου HD
* Ελεύθερο κείμενο και φωτογραφία μηνυμάτων
* Απλό στη χρήση
* 100% δωρεάv
Αυτή η εφαρμογή έχει πρόσβαση στα ακόλουθα:

Οι λογαριασμοί σας
δημιουργία λογαριασμών και ορισμός κωδικών πρόσβασης
Επιτρέπει στην εφαρμογή τη χρήση των δυνατοτήτων του προγράμματος ελέγχου ταυτότητας λογαριασμού του AccountManager, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας λογαριασμών και της λήψης και ρύθμισης των κωδικών πρόσβασής τους.
προσθήκη ή κατάργηση λογαριασμών
Επιτρέπει στην εφαρμογή να εκτελεί ενέργειες όπως προσθήκη και κατάργηση λογαριασμών και διαγραφή των κωδικών πρόσβασής τους.
χρήση λογαριασμών στη συσκευή
Επιτρέπει στην εφαρμογή να ζητά διακριτικά ελέγχου ταυτότητας.
Υπηρεσίες επί πληρωμή
απευθείας κλήση τηλεφωνικών αριθμών
Επιτρέπει στην εφαρμογή την κλήση αριθμών τηλεφώνου χωρίς δική σας παρέμβαση. Αυτό μπορεί να προκαλέσει μη αναμενόμενες χρεώσεις ή κλήσεις. Έχετε υπόψη ότι δεν επιτρέπεται στην εφαρμογή η κλήση αριθμών έκτακτης ανάγκης. Οι κακόβουλες εφαρμογές ενδέχεται να σας κοστίσουν χρήματα, πραγματοποιώντας κλήσεις χωρίς την έγκρισή σας.
αποστολή μηνυμάτων S M S
Επιτρέπει στην εφαρμογή των αποστολή μηνυμάτων S M S. Αυτό μπορεί να προκαλέσει μη αναμενόμενες χρεώσεις. Οι κακόβουλες εφαρμογές ενδέχεται να σας κοστίσουν χρήματα, αποστέλλοντας μηνύματα χωρίς την έγκρισή σας.
Στοιχεία ελέγχου υλικού
αλλαγή των ρυθμίσεων ήχου
Επιτρέπει στην εφαρμογή την τροποποίηση καθολικών ρυθμίσεων ήχου, όπως η ένταση και ποιο ηχείο χρησιμοποιείται για έξοδο.
λήψη φωτογραφιών και βίντεο
Επιτρέπει στην εφαρμογή τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο με τη φωτογραφική μηχανή. Αυτή η άδεια δίνει τη δυνατότητα στην εφαρμογή να χρησιμοποιεί τη φωτογραφική μηχανή ανά πάσα στιγμή χωρίς την έγκρισή σας.
Η τοποθεσία σας
ακριβής θέση (G P S και βάσει δικτύου)
Επιτρέπει στην εφαρμογή να λαμβάνει την ακριβή θέση σας με τη χρήση του Παγκόσμιου Συστήματος Εντοπισμού (G P S) ή πηγών τοποθεσίας δικτύου, όπως κεραίες κινητής τηλεφωνίας και Wi - Fi. Αυτές οι υπηρεσίες τοποθεσίας πρέπει να είναι ενεργοποιημένες και διαθέσιμες στη συσκευή σας, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την εφαρμογή. Οι εφαρμογές ενδέχεται να τις χρησιμοποιήσουν για να προσδιορίσουν τη θέση σας και ενδέχεται να καταναλώσουν επιπλέον ισχύ μπαταρίας.
κατά προσέγγιση θέση (βάσει δικτύου)
Επιτρέπει στην εφαρμογή τη λήψη της κατά προσέγγιση τοποθεσίας σας. Αυτή η τοποθεσία προκύπτει από τις υπηρεσίες τοποθεσίας με τη χρήση πηγών τοποθεσίας δικτύου, όπως κεραίες κινητής τηλεφωνίας και W i - F i. Αυτές οι υπηρεσίες τοποθεσίας πρέπει να είναι ενεργοποιημένες και διαθέσιμες στην συσκευή σας, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την εφαρμογή. Οι εφαρμογές ενδέχεται να τις χρησιμοποιήσουν για να προσδιορίσουν κατά προσέγγιση τη θέση σας.
Τα μηνύματά σας
λήψη μηνυμάτων κειμένου S M S
Επιτρέπει στην εφαρμογή τη λήψη και την επεξεργασία μηνυμάτων S M S. Αυτό σημαίνει ότι η εφαρμογή θα μπορούσε να παρακολουθήσει ή να διαγράψει τα μηνύματα που αποστέλλονται στη συσκευή σας χωρίς αυτά να εμφανιστούν σε εσάς.
επεξεργασία των μηνυμάτων κειμένου σας sM S ή m M S
Επιτρέπει σε μια εφαρμογή την ε γ γ ρ α φ ή σε μηνύματα S M S που είναι αποθηκευμένα στο tablet σας ή στην κάρτα SIM. Τυχόν κακόβουλες εφαρμογές ενδέχεται να διαγράψουν τα μηνύματά σας. Επιτρέπει σε μια εφαρμογή την ε γ γ ρ α φ ή σε μηνύματα S M S που είναι αποθηκευμένα στο τηλέφωνό σας ή στην κάρτα S I M. Τυχόν κακόβουλες εφαρμογές ενδέχεται να διαγράψουν τα μηνύματά σας.
ανάγνωση των μηνυμάτων κειμένου σας S M S ή M M S
Επιτρέπει στην εφαρμογή την ανάγνωση μηνυμάτων S M S που είναι αποθηκευμένα στην κάρτα SIM ή στο tablet σας. Αυτό επιτρέπει στην εφαρμογή την ανάγνωση όλων των μηνυμάτων S M S, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο ή την εμπιστευτικότητα. Επιτρέπει στην εφαρμογή την ανάγνωση μηνυμάτων S M S που είναι αποθηκευμένα στην κάρτα SIM ή στο τηλέφωνό σας. Αυτό επιτρέπει στην εφαρμογή την ανάγνωση όλων των μηνυμάτων SMS, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο ή την εμπιστευτικότητα.
Επικοινωνία δικτύου
πλήρης πρόσβαση στο δίκτυο
Επιτρέπει στην εφαρμογή τη δημιουργία θέσεων δικτύου και τη χρήση προσαρμοσμένων πρωτοκόλλων δικτύου. Το πρόγραμμα περιήγησης και άλλες εφαρμογές παρέχουν μέσα για την αποστολή δεδομένων στο διαδίκτυο, επομένως η συγκεκριμένη άδεια δεν είναι απαραίτητη για την αποστολή δεδομένων στο διαδίκτυο.
σύζευξη με συσκευές Bluetooth
Επιτρέπει στην εφαρμογή την προβολή της διαμόρφωσης του Bluetooth στο tablet, καθώς και τη δημιουργία και την αποδοχή συνδέσεων με συζευγμένες συσκευές. Επιτρέπει στην εφαρμογή την προβολή της διαμόρφωσης του Bluetooth στο τηλέφωνο, καθώς και τη δημιουργία και την αποδοχή συνδέσεων με συζευγμένες συσκευές.
Οι προσωπικές σας πληροφορίες
ανάγνωση των επαφών σας
Επιτρέπει στην εφαρμογή την ανάγνωση δεδομένων σχετικά με τις επαφές σας που είναι αποθηκευμένες στο tablet σας, συμπεριλαμβανομένης της συχνότητας με την οποία έχετε επικοινωνήσει μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με άλλους τρόπους με συγκεκριμένα άτομα. Αυτή η άδεια επιτρέπει στις εφαρμογές να αποθηκεύουν τα δεδομένα των επαφών σας και οι κακόβουλες εφαρμογές ενδέχεται να κοινοποιούν δεδομένα επαφών χωρίς να το γνωρίζετε. Επιτρέπει στην εφαρμογή την ανάγνωση δεδομένων σχετικά με τις επαφές σας που είναι αποθηκευμένες στο τηλέφωνό σας, συμπεριλαμβανομένης της συχνότητας με την οποία έχετε επικοινωνήσει μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με άλλους τρόπους με συγκεκριμένα άτομα. Αυτή η άδεια επιτρέπει στις εφαρμογές να αποθηκεύουν τα δεδομένα των επαφών σας και οι κακόβουλες εφαρμογές ενδέχεται να κοινοποιούν δεδομένα επαφών χωρίς να το γνωρίζετε.
τροποποίηση των επαφών σας
Επιτρέπει στην εφαρμογή την τροποποίηση των δεδομένων σχετικά με τις επαφές σας που είναι αποθηκευμένες στο tablet σας, συμπεριλαμβανομένης της συχνότητας με την οποία έχετε επικοινωνήσει μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με άλλους τρόπους με συγκεκριμένες επαφές. Αυτή η άδεια επιτρέπει στις εφαρμογές τη διαγραφή δεδομένων επαφών. Επιτρέπει στην εφαρμογή την τροποποίηση των δεδομένων σχετικά με τις επαφές σας που είναι αποθηκευμένες στο τηλέφωνό σας, συμπεριλαμβανομένης της συχνότητας με την οποία έχετε επικοινωνήσει μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με άλλους τρόπους με συγκεκριμένες επαφές. Αυτή η άδεια επιτρέπει στις εφαρμογές τη διαγραφή δεδομένων επαφών.
ανάγνωση ευαίσθητων δεδομένων αρχείου καταγραφής
Επιτρέπει στην εφαρμογή την ανάγνωση των αρχείων καταγραφής του συστήματος. Έτσι μπορεί να ανακαλύψει γενικές πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητές σας στο tablet, στις οποίες πιθανόν να περιέχονται προσωπικές ή ιδιωτικές πληροφορίες. Επιτρέπει στην εφαρμογή την ανάγνωση των αρχείων καταγραφής του συστήματος. Έτσι μπορεί να ανακαλύψει γενικές πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητές σας στο τηλέφωνο, στις οποίες πιθανόν να περιέχονται προσωπικές ή ιδιωτικές πληροφορίες.
Τηλεφωνικές κλήσεις
ανάγνωση κατάστασης και ταυτότητας τηλεφώνου
Επιτρέπει στην εφαρμογή την πρόσβαση στις λειτουργίες τηλεφώνου της συσκευής. Αυτή η άδεια δίνει τη δυνατότητα στην εφαρμογή να καθορίζει τον αριθμό τηλεφώνου και τα αναγνωριστικά συσκευών, εάν μια κλήση είναι ενεργή, καθώς και τον απομακρυσμένο αριθμό που συνδέεται από μια κλήση.
Αποθήκευση
τροποποίηση ή διαγραφή των περιεχομένων του χώρου αποθήκευσης USB τροποποίηση ή διαγραφή των περιεχομένων της κάρτας SD
Επιτρέπει στην εφαρμογή την εγγραφή σε ένα χώρο αποθήκευσης USB. Επιτρέπει στην εφαρμογή την εγγραφή στην κάρτα SD.
Εργαλεία συστήματος
παρεμπόδιση μετάβασης του tablet σε κατάσταση αδράνειας παρεμπόδιση μετάβασης του τηλεφώνου σε κατάσταση αδράνειας
Επιτρέπει στην εφαρμογή την παρεμπόδιση της μετάβασης του tablet σε κατάσταση αδράνειας. Επιτρέπει στην εφαρμογή την παρεμπόδιση της μετάβασης του τηλεφώνου σε κατάσταση αδράνειας.
πρόσβαση στις ρυθμίσεις Bluetooth
Επιτρέπει στην εφαρμογή τη διαμόρφωση του τοπικού tablet Bluetooth και την ανακάλυψη και σύζευξη με απομακρυσμένες συσκευές. Επιτρέπει στην εφαρμογή τη διαμόρφωση του τοπικού τηλεφώνου Bluetooth και την ανακάλυψη και σύζευξη με απομακρυσμένες συσκευές.
απενεργοποίηση κλειδώματος οθόνης
Επιτρέπει στην εφαρμογή την απενεργοποίηση του κλειδώματος πληκτρολογίου και άλλης σχετικής ασφάλειας με κωδικό πρόσβασης. Για παράδειγμα, το κλείδωμα πληκτρολογίου στο τηλέφωνο απενεργοποιείται όταν λαμβάνεται εισερχόμενη τηλεφωνική κλήση και ενεργοποιείται ξανά όταν η κλήση τερματιστεί.
αλλαγή συνδεσιμότητας δικτύου
Επιτρέπει στην εφαρμογή την αλλαγή της κατάστασης συνδεσιμότητας δικτύου.
τροποποίηση ρυθμίσεων συστήματος
Επιτρέπει στην εφαρμογή την τροποποίηση των δεδομένων των ρυθμίσεων του συστήματος. Τυχόν κακόβουλες εφαρμογές ενδέχεται να καταστρέψουν τη διαμόρφωση του συστήματός σας.
ανάκτηση εκτελούμενων εφαρμογών
Επιτρέπει στην εφαρμογή την ανάκτηση πληροφοριών σχετικά με τρέχουσες και πρόσφατα εκτελούμενες εργασίες. Αυτό μπορεί να δίνει τη δυνατότητα στην εφαρμογή να ανακαλύπτει πληροφορίες σχετικά με το ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούνται στη συσκευή.
εναλλαγή ενεργοποίησης και απενεργοποίησης συγχρονισμού
Επιτρέπει σε μια εφαρμογή την τροποποίηση των ρυθμίσεων συγχρονισμού για ένα λογαριασμό. Για παράδειγμα, αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενεργοποιηθεί ο συγχρονισμός της εφαρμογής "Άτομα" με ένα λογαριασμό.

Απόκρυψη

Οι λογαριασμοί σας
εύρεση λογαριασμών στη συσκευή
Επιτρέπει στην εφαρμογή τη λήψη της λίστας λογαριασμών που γνωρίζει το tablet. Σε αυτήν μπορεί να περιλαμβάνονται τυχόν λογαριασμοί που δημιουργήθηκαν από εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει. Επιτρέπει στην εφαρμογή τη λήψη της λίστας λογαριασμών που γνωρίζει το τηλέφωνο. Σε αυτήν μπορεί να περιλαμβάνονται τυχόν λογαριασμοί που δημιουργήθηκαν από εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει.
Στοιχεία ελέγχου υλικού
έλεγχος δόνησης
Επιτρέπει στην εφαρμογή τον έλεγχο της δόνησης.
Επικοινωνία δικτύου
λήψη δεδομένων από το Διαδίκτυο
Επιτρέπει στις εφαρμογές τη λήψη μηνυμάτων από το νέφος προς τη συσκευή που αποστέλλονται από την υπηρεσία της εφαρμογής. Η χρήση της υπηρεσίας αυτής θα επιβαρύνει τη χρήση δεδομένων. Τυχόν κακόβουλες εφαρμογές ενδέχεται να προκαλέσουν υπερβολική χρήση δεδομένων.
προβολή συνδέσεων δικτύου
Επιτρέπει στην εφαρμογή την προβολή πληροφοριών σχετικά με συνδέσεις δικτύου, όπως ποια δίκτυα υπάρχουν και είναι συνδεδεμένα.
Τηλεφωνικές κλήσεις
τροποποίηση κατάστασης τηλεφώνου
Επιτρέπει στην εφαρμογή να ελέγχει τις λειτουργίες τηλεφώνου της συσκευής. Μια εφαρμογή η οποία διαθέτει αυτήν την άδεια μπορεί να κάνει εναλλαγή μεταξύ δικτύων, να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί το ραδιόφωνο του τηλεφώνου και άλλα, χωρίς να ειδοποιείστε.
Εργαλεία συστήματος
κλείσιμο των άλλων εφαρμογών
Επιτρέπει στην εφαρμογή τον τερματισμό των διεργασιών παρασκηνίου άλλων εφαρμογών. Αυτό μπορεί να προκαλεί τη διακοπή λειτουργίας άλλων εφαρμογών.
ορισμός ταπετσαρίας
Επιτρέπει στην εφαρμογή τον ορισμό της ταπετσαρίας συστήματος.
ανάγνωση ρυθμίσεων συγχρονισμού
Επιτρέπει στην εφαρμογή την ανάγνωση των ρυθμίσεων συγχρονισμού για ένα λογαριασμό. Για παράδειγμα, αυτό μπορεί να καθορίσει εάν η εφαρμογή "Άτομα" είναι συγχρονισμένη με ένα λογαριασμό.
ανάγνωση στατιστικών συγχρονισμού
Επιτρέπει σε μια εφαρμογή την ανάγνωση των στατιστικών στοιχείων συγχρονισμού για ένα λογαριασμό, συμπεριλαμβανομένων του ιστορικού των συμβάντων συγχρονισμού και του όγκου των δεδομένων που συγχρονίζονται.
αποστολή εκπομπής sticky
Επιτρέπει σε μια εφαρμογή την αποστολή εκπομπών sticky, οι οποίες παραμένουν μετά το τέλος της εκπομπής. Η υπερβολική χρήση μπορεί να μειώσει την ταχύτητα λειτουργίας του tablet ή να την καταστήσει ασταθή χρησιμοποιώντας πολύ μεγάλο μέρος της μνήμης. Επιτρέπει σε μια εφαρμογή την αποστολή εκπομπών sticky, οι οποίες παραμένουν μετά το τέλος της εκπομπής. Η υπερβολική χρήση μπορεί να μειώσει την ταχύτητα λειτουργίας του τηλεφώνου ή να την καταστήσει ασταθή χρησιμοποιώντας πολύ μεγάλο μέρος της μνήμης.
εκτέλεση κατά την έναρξη
Επιτρέπει στην εφαρμογή την αυτόματη έναρξη μόλις ολοκληρωθεί η εκκίνηση του συστήματος. Αυτό ενδέχεται να καθυστερήσει την εκκίνηση του tablet και να προκαλέσει γενική μείωση της ταχύτητας λειτουργίας του τηλεφώνου, καθώς η εφαρμογή θα εκτελείται συνεχώς. Επιτρέπει στην εφαρμογή την αυτόματη έναρξη μόλις ολοκληρωθεί η εκκίνηση του συστήματος. Αυτό ενδέχεται να καθυστερήσει την εκκίνηση του τηλεφώνου και να προκαλέσει γενική μείωση της ταχύτητας λειτουργίας του τηλεφώνου, καθώς η εφαρμογή θα εκτελείται συνεχώς.
Προεπιλεγμένα
απευθείας κλήση τηλεφωνικών αριθμών
Επιτρέπει στην εφαρμογή την κλήση οποιουδήποτε αριθμού τηλεφώνου, συμπεριλαμβανομένων αριθμών έκτακτης ανάγκης, χωρίς τη δική σας παρέμβαση. Τυχόν κακόβουλες εφαρμογές ενδέχεται να πραγματοποιήσουν μη αναγκαίες και παράνομες κλήσεις προς υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.
απενεργοποίηση ή τροποποίηση γραμμής κατάστασης
Επιτρέπει στην εφαρμογή την απενεργοποίηση της γραμμής κατάστασης ή την προσθήκη και αφαίρεση εικονιδίων συστήματος.
ανάγνωση αρχείου καταγραφής κλήσεων
Επιτρέπει στην εφαρμογή την ανάγνωση του αρχείου καταγραφής κλήσεων του tablet σας, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων σχετικά με τις εισερχόμενες και τις εξερχόμενες κλήσεις. Αυτή η άδεια επιτρέπει στις εφαρμογές να αποθηκεύουν τα δεδομένα του αρχείου καταγραφής κλήσεων και οι κακόβουλες εφαρμογές ενδέχεται να κοινοποιούν δεδομένα αρχείου καταγραφής κλήσεων χωρίς να το γνωρίζετε. Επιτρέπει στην εφαρμογή την ανάγνωση του αρχείου καταγραφής κλήσεων του τηλεφώνου σας, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων σχετικά με τις εισερχόμενες και τις εξερχόμενες κλήσεις. Αυτή η άδεια επιτρέπει στις εφαρμογές να αποθηκεύουν τα δεδομένα του αρχείου καταγραφής κλήσεων και οι κακόβουλες εφαρμογές ενδέχεται να κοινοποιούν δεδομένα αρχείου καταγραφής κλήσεων χωρίς να το γνωρίζετε.
εγγραφή αρχείου καταγραφής κλήσεων
Επιτρέπει στην εφαρμογή την τροποποίηση του αρχείου καταγραφής κλήσεων του tablet σας, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων σχετικά με τις εισερχόμενες και τις εξερχόμενες κλήσεις. Οι κακόβουλες εφαρμογές ενδέχεται να χρησιμοποιούν αυτήν τη δυνατότητα για να διαγράφουν ή να τροποποιούν το αρχείο καταγραφής κλήσεων. Επιτρέπει στην εφαρμογή την τροποποίηση του αρχείου καταγραφής κλήσεων του τηλεφώνου σας, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων σχετικά με τις εισερχόμενες και τις εξερχόμενες κλήσεις. Οι κακόβουλες εφαρμογές ενδέχεται να χρησιμοποιούν αυτήν τη δυνατότητα για να διαγράφουν ή να τροποποιούν το αρχείο καταγραφής κλήσεων.
ενεργοποίηση και απενεργοποίηση tablet ενεργοποίηση και απενεργοποίηση τηλεφώνου
Επιτρέπει στην εφαρμογή την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του tablet. Επιτρέπει στην εφαρμογή την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του τηλεφώνου.
τροποποίηση ασφαλών ρυθμίσεων συστήματος
Επιτρέπει στην εφαρμογή την τροποποίηση των δεδομένων των ρυθμίσεων του συστήματος. Δεν προορίζεται για χρήση από συνήθεις εφαρμογές.
ανάγνωση ροής κοινωνικών δικτύων
Επιτρέπει στην εφαρμογή την πρόσβαση και το συγχρονισμό κοινωνικών ενημερώσεων από εσάς και τους φίλους σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν μοιράζεστε πληροφορίες -- αυτό δίνει τη δυνατότητα στην εφαρμογή να διαβάζει τις επικοινωνίες ανάμεσα σε εσάς και τους φίλους σας σε κοινωνικά δίκτυα, ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπιστευτικότητας. Σημείωση: αυτή η άδεια ίσως να μην μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα.
εγγραφή στη ροή κοινωνικών δικτύων
Επιτρέπει στην εφαρμογή την προβολή κοινωνικών ενημερώσεων από τους φίλους σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν μοιράζεστε πληροφορίες -- αυτό δίνει τη δυνατότητα στην εφαρμογή να δημιουργεί μηνύματα που μπορεί να φαίνεται ότι προέρχονται από κάποιο φίλο. Σημείωση: αυτή η άδεια ίσως να μην μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα.
δοκιμή πρόσβασης σε προστατευμένο χώρο αποθήκευσης δοκιμή πρόσβασης σε προστατευμένο χώρο αποθήκευσης
Επιτρέπει στην εφαρμογή τη δοκιμή μιας άδειας για το χώρο αποθήκευσης USB που θα διατίθεται στις μελλοντικές συσκευές. Επιτρέπει στην εφαρμογή τη δοκιμή μιας άδειας για την κάρτα SD που θα διατίθεται στις μελλοντικές συσκευές.Τελευταία διόρθωση: 6 Χρόνια, 6 Μήνες πριν από melwdos.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": STALONE
  • Σελίδα:
  • 1
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.52 δευτερόλεπτα